Tilaus- ja Maksuehdot

Tilaus- ja maksuehdot

Maksuehdot

Ellei nimenomaisesti ole toisin sovittu, maksut kaikista Tuotteiden tilauksista suoritetaan tilauksen yhteydessä käyttäen pankkikorttia tai maksamalla tilaus suoraan verkkopankin kautta tai käyttämällä muita alustalla kulloinkin tarjolla olevia maksutapoja.

Tilausvaihtoehdoissa on mahdollisuus maksaa paikan päällä.

Maksutavat

Sirin lounasravintolan verkkokauppa käyttää Paytrail-maksunvälityspalvelua. Kun ostat verkkokaupastamme, näkyy Paytrail maksun saajana.

Pankkimaksut: Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat: Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Lasku: Voit valita maksutavaksi myös laskun. Täytä tällöin mahdollisen sähköisen laskutusosoitteen tiedot tilauksen kommentteihin. Laskulla maksettaessa lisäämme tilauksen loppusummaan laskutuslisän 3.80 €/tilaus. Laskun eräpäivä on heti.

Walley Checkout

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:Ehdotja SECCI

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Toimitusehdot

Toimitustavat: Tilaukset tullaan joko hakemaan paikan päältä tai toimitetaan kotiin.

Hinnat: Toimitusten hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa sisältäen arvolisäveron. Näet myös arvonlisäverollisen loppusumman Kassa-sivulla ennen tilauksen tekemistä.

Laskutuslisä: Jos valitset maksutavaksi laskun, lisäämme tilauksen loppusummaan laskutuslisän 3.80 €/tilaus.

Myyntialue: Kuljetamme tilauksia maksimissaan 15 km päähän toimipisteeltä.

Toimitusaika: Tilausvahvistus lähtee sähköpostiisi heti, kun maksu on rekisteröitynyt verkkokauppajärjestelmäämme.